Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zakelijke dienstverlening

Samen het optimale voor een klant behalen.

Kantoor/postadres:
Hancateweg-West 8, 7447 TC Hellendoorn

Administratiekantoren en accountantskantoren

Wilt u uw klanten nog beter bedienen? Bent u op zoek naar nieuwe omzetkansen? Of vindt u het prettig om een kwalitatief goede partij als back-up te hebben? Overweeg dan een samenwerking met Roelofs Advieskantoor aan te gaan.

Voor iedere vraag een gedegen antwoord

In een markt waar klanten steeds meer vragen en kritischer zijn, merken we dat administratiekantoren continu bezig zijn hun dienstverlening uit te breiden. De vraag van de klant wordt steeds complexer en zal vaker buiten de expertise van het administratiekantoor vallen. Roelofs Advieskantoor is er om administratiekantoren in deze situatie te ondersteunen. Wij zijn geen concurrenten maar zakenpartners! Door middel van onze ondersteuning kunt u uw klant optimaal blijven bedienen, uw diensten aan de klant uitbreiden en mogelijk zelfs uw omzet vergroten.

Veelal zijn deze administratiekantoren lid van een organisatie als het NOAB, waarbij men voor een bepaald bedrag per jaar vragen kan stellen. Maar hoe weet je of je de juiste vragen stelt en wanneer je überhaupt een vraag hebt? 

Er zijn accountantskantoren die een vergelijkbare ondersteuning bieden, maar dan wel tegen een aanzienlijk hoger tarief, waarbij het de vraag is of u wel bij de juiste persoon uitkomt.

Uitbreiden van de dienstverlening aan uw klanten

Adviesdiensten zijn hét middel om meer omzet te genereren bij uw huidige klanten. Daarnaast zijn adviesdiensten een oplossing voor teruglopende omzet. U zult merken dat klanten steeds meer vragen stellen die verder reiken dan de administratie, aangiftes en jaarrekening. U kunt hierbij onder meer denken aan pensioenen, risico’s van overlijden en arbeidsongeschiktheid, vermogensoverdracht, financieringen en complexe fiscaliteiten. Waardoor ze bij Roelofs Advieskantoor u vakkundig kunnen begeleiden

Ook kunt u uw klanten laten screenen door Roelofs Advieskantoor. Aan de hand van de jaarcijfers, alsmede de aangifte inkomstenbelasting en indien van toepassing de aangifte vennootschapsbelasting, kunnen wij u adviseren om bijvoorbeeld tot een betere juridische en fiscale structuur te komen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U blijft het aanspreekpunt voor uw klanten. Wij beperken ons tot de door u gegeven opdracht. U blijft dus altijd in beeld bij uw klant. Daarnaast bouwt u met ons goede contacten op. Mocht u eens willen sparren over een dossier of een vraagstuk dan kunt u bij Roelofs Advieskantoor altijd terecht. 

En natuurlijk willen wij uw back-up zijn als dat nodig mocht zijn. Uw afwezigheid kan voor een klant grote gevolgen hebben. Het is verstandig daarvoor goede maatregelen te treffen. Een waarnemingsovereenkomst dekt vele risico’s en zorgt ervoor dat uw klanten optimaal bediend blijven worden. Een samenwerking met Roelofs Advieskantoor biedt vele voordelen waar alle betrokkenen baat bij hebben.

Wanneer u van plan bent een onderneming te starten, is het raadzaam om vooraf …

Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting en …

Laten we
kennismaken!

We nodigen u graag uit om kennis te maken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de verhalen van de ondernemer en denken graag met u mee. Een kennismakingsgesprek en een kopje koffie zijn bij ons altijd gratis. Vaak kunnen we uw eerste vragen zelfs al direct beantwoorden.

Bent u op zoek naar nieuwe omzetkansen?
Neem dan nu contact op!

Laat dit veld blanco