Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Subsidies

Een extraatje uit innvovatie, energie of duurzaamheid!

Kantoor/postadres:
Hancateweg-West 8, 7447 TC Hellendoorn

Subsidies

Ook voor subsidies kunt u bij ons terecht.

Innovatie, energie, duurzaamheid: kwesties die niet alleen actueel zijn, maar waar iedere ondernemer mee te maken kan krijgen. Om voor u het optimale resultaat te kunnen bereiken, werken wij op dit gebied samen met twee externe deskundigen.

Vechtsaam is een coöperatie voor subsidieadvies. Het doel is daarbij om ondernemers advies te geven over subsidiemogelijkheden.

Duvast in Hardenberg is gespecialiseerd op het gebied van duurzame energieoplossingen van de bebouwde omgeving en de daarbij behorende subsidies. Denk daarbij aan aftrekposten op de winst zoals de energie-investeringsaftrek (EIA), de milieu-investeringsaftrek (MIA), willekeurige afschrijving op bepaalde investeringen (VAMIL). 

Ook is het mogelijk om een rentevoordeel te genieten bij bijvoorbeeld investeringen in panden waarop een groenfinanciering van toepassing kan zijn. 

Daarnaast kunt u nog denken aan “echte” subsidies, (een uitkering in geld), zoals ISDE en SDE. 

“Oprechte aandacht voor u”​

Vermogen overdragen is een kwestie van plannen. Niet alleen is het fijn om met …

Belastingadvies voor ondernemers is ook sparren over besparingsmogelijkheden.

Laten we
kennismaken!

We nodigen u graag uit om kennis te maken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de verhalen van de ondernemer en denken graag met u mee. Een kennismakingsgesprek en een kopje koffie zijn bij ons altijd gratis. Vaak kunnen we uw eerste vragen zelfs al direct beantwoorden.

Wilt u weten op welke subsidies uw recht heeft?
Neem dan nu contact op!

Laat dit veld blanco