Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Personeel & Salaris

Alles voor de werknemer keurig geregeld.

Kantoor/postadres:
Hancateweg-West 8, 7447 TC Hellendoorn

Personeel & salaris

Ook voor uw personeel kunt u terecht bij Roelofs Advieskantoor.

Voor onder meer het voeren van een salarisadministratie, opstellen arbeidsovereenkomsten alsmede het voeren van ontslagprocedures kunt u terecht bij Roelofs Advieskantoor.

Roelofs Advieskantoor maakt gebruik van externe deskundigen, waarmee u rechtstreeks contact heeft. Wij doen dit bewust, omdat wij het risico willen voorkomen dat er een onwenselijke ruis op de lijn zou kunnen ontstaan in onze samenwerking met u. 

Wel blijven wij altijd uw aanspreekpunt. Mocht er onverhoopt iets niet goed verlopen, bijvoorbeeld in de sfeer van de communicatie tussen u en een externe deskundige, dan wordt er direct een oplossing gezocht.

Ook zal de facturering verlopen via Roelofs Advieskantoor. Hierdoor kan geen discussie ontstaan wie er verantwoordelijk is voor de hoogte van de factuur.

“Maakt u een tevreden ondernemer”​

Voor zaken als innovatie, energie en duurzaamheid werkt Roelofs Adviesbureau samen …

Vermogen overdragen is een kwestie van plannen. Niet alleen is het fijn om met …

Laten we
kennismaken!

We nodigen u graag uit om kennis te maken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de verhalen van de ondernemer en denken graag met u mee. Een kennismakingsgesprek en een kopje koffie zijn bij ons altijd gratis. Vaak kunnen we uw eerste vragen zelfs al direct beantwoorden.

Hulp nodig voor uw personeelszaken?
Neem dan nu contact op!

Laat dit veld blanco