Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over Roelofs

“I dare to be different!”

Kantoor/postadres:
Hancateweg-West 8, 7447 TC Hellendoorn

Roelofs Advieskantoor

Verzorging het begin tot het eind

Ik ben een fiscalist in hart en nieren. Daarnaast ben ik een generalist, die werkzaam is in de MKB-praktijk, waar ik een jarenlange en ruime ervaring bij diverse gerenommeerde kantoren heb opgedaan. 

Mijn visie is: het draait om ú en niet om de adviseur. U wilt een succesvolle onderneming en ik vind het fantastisch om aan dat succes mijn steentje te mogen bijdragen. Roelofs Advieskantoor zorgt voor een goede juridische structuur van uw onderneming, let op mogelijke belastingbesparingen en zal met u sparren over uw onderneming en oplossingen voor uw zakelijke privésituatie. Zo houdt u tijd over om uw energie, tijd en ideeën aan uw onderneming te besteden.
Niet alleen uw onderneming, maar ook uw privésituatie verandert. Ook daarbij vind ik het belangrijk dat ik u in elke ontwikkeling passend kan blijven adviseren, met u meedenk en u een goede en persoonlijke begeleiding kan geven. 

Onze visie

Waar anderen het vaak hebben over de expertises die zij allemaal in huis hebben, benadert Roelofs Advieskantoor dit op een andere manier. Want is de expert die men in huis heeft wel zo kundig? Gaat deze expert überhaupt met u om tafel, zodat u uw wensen kunt aangeven en die wensen niet door een ander worden ingevuld? Henri Roelofs, eigenaar van Roelofs Advieskantoor beschikt over meerdere expertises, waarmee hij u persoonlijk kan bijstaan. En een expertise die hij niet zelf in huis heeft, besteedt hij juist uit aan andere deskundigen.

Waarom?  

Het draait om u en niet om de adviseur. Het is heerlijk om bij te kunnen dragen aan het succes van uw onderneming. U focust op ondernemen en wij zorgen voor een goede juridische structuur en mogelijke belastingbesparingen. 

Ook treden wij op als sparringpartner voor uw onderneming én uw privésituatie.

Hoe?

Als Roelofs Advieskantoor met alle expertises op maat! Roelofs kan u ontzorgen van A tot Z.  Voor ons zijn uw wensen daarbij leidend. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw facturen zelf in te boeken, aangiften omzetbelasting in te dienen, of dit uit handen te geven, zodat u meer tijd overhoudt om te ondernemen of voor andere zaken, die u belangrijk vindt. 

Wat mag u van mij verwachten:

 • vraagbaak op fiscaal en juridisch gebied
 • ondersteuning waar nodig, onder meer op het gebied van aangiften:
  • inkomstenbelasting
  • omzetbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • erf- en schenkbelasting
  • dividendbelasting
 • screening van klanten
 • nulmeting: wat kan beter
 • adviezen op het gebied van:
  • financiële planning
  • bedrijfsoverdrachten – bedrijfsopvolgingen – herstructurering bedrijven
  • fusies en splitsingen
  • estateplanning
  • testamenten
  • overdrachtsbelasting
  • rechtvormen (zoals LLP)
  • opstellen overeenkomsten
  • juridische zaken
  • ondersteuning bij subsidieaanvragen

Henri Roelofs
Senior belastingadviseur

“Dare to be different”​

Opleiding:

 • SPD
 • Federatie Belasting Academie (RB)
 • Fiscaal Recht te Groningen

Lid van Register Belastingadviseurs (RB)

Vermogen overdragen is een kwestie van plannen. Niet alleen is het fijn om met …

Belastingadvies voor ondernemers is ook sparren over besparingsmogelijkheden.

Laten we
kennismaken!

We nodigen u graag uit om kennis te maken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de verhalen van de ondernemer en denken graag met u mee. Een kennismakingsgesprek en een kopje koffie zijn bij ons altijd gratis. Vaak kunnen we uw eerste vragen zelfs al direct beantwoorden.

H & K Technische Groothandel Zwolle B.V.
“Na de overgang naar Roelofs Advieskantoor hebben wij ervaren dat een goede adviseur wel terdege verschil uitmaakt. Juist de actieve adviserende participatie levert een positieve bijdrage op voor ons beleid en de toekomstvisie van onze onderneming.”

– Dick Schulenburg
Rabelink Finance Consultancy
“Ieder zijn of haar specialisme! We werken veel samen met Henri bij gezamenlijk klanten. Het fiscaal advies is uitstekend en documentatie wordt altijd tijdig en goed aangeleverd. Henri is prettig in omgang en een accuraat adviseur!”

– Michel Rabelink
Administratiekantoor Mulders
Wij schakelen Henri in voor onze klanten wanneer wij zijn kennis nodig hebben op fiscaal gebied. Maar ook is het prettig om samen met Henri te sparren over de mogelijke oplossingen bij bepaalde vraagstukken. Ik kan dan ook vol overtuiging zeggen dat ik met Henri Roelofs op een zeer prettige manier samen werk.

– Carola Mulders
Auto Volfer B.V.
“Henri is een degelijke en betrouwbare belastingadviseur met veel kennis van zaken, die net even meer weet als een ander. Hij heeft onze BV tot op heden erg goed geholpen en we hopen dat dat nog vele jaren doorgaat Daarnaast is zijn service van een hoog niveau en wordt er erg goed meegedacht Een echte aanrader!”

– Ferdinand Schuurhuis
Excello Training & Opleiding
Henri Roelofs doet sinds een jaar onze financiële administratie. Henri is deskundig en geeft goede adviezen. Hij denkt mee op een prettige en constructieve wijze. Hij is goed bereikbaar via telefoon en mail. Zijn prijsstelling is zeer concurrerend. Wij zijn blij met hem als mens en als adviseur.

– Eddy van Lenthe
Schildersbedrijf Stegeman
Sinds begin dit jaar is Henri Roelofs onze nieuwe adviseur. Na jaren bij een groot kantoor klant te zijn geweest, voelt dit als thuiskomen! Eerlijk en oprecht advies en ook correcties waar nodig! Zeer tevreden!

- Marco en Agnes Stegeman
Hoveniersbedrijf Berentschot B.V.
Niet alleen de jaarcijfers en salarisadministratie maar vooral ook hoe deze cijfers tot stand komen, is de reden waarom wij “samen werken“ met Roelofs administratie & belastingadvies. Dit vonden wij een belangrijke keuze. Korte lijnen en af en toe op de stoel gaan zitten van de ondernemer en daar dan het beste uithalen, zodat de juiste beslissingen worden genomen op het gebied van belastingen, rechtsvorm en bijvoorbeeld financieringen. Een oud gezegde gaat dan nog steeds op: “een goede adviseur verdient zich terug”.

René Berentschot
Vorige slide
Volgende slide